6986680921 Μυκόνου 2, Λαμία, Φθιώτιδας nickfotopoulos2017@gmail.com

 

 

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ

 

Η εταιρεία ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ εδρεύει στη Λαμία και δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες, έχοντας εξειδίκευση στην αδιατάρακτη κοπή, λείανση και σπάσιμο μπετόν.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας μέχρι σήμερα, εργαζόμαστε με μεράκι και αποδοτικότητα, ώστε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εργασίες σε επιχειρήσεις, δημόσια κτήρια, κατοικίες και όπου αλλού αυτό κρίνεται απαραίτητο. Το πολύπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, όσο δύσκολη και αν είναι, στοχεύοντας στην παράδοση ολοκληρωμένων έργων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ

ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ

Η αδιατάρακτη κοπή μπετόν αποτελεί μια μέθοδο, κατά την οποία το μπετόν κόβεται σε ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς να προκαλεί κραδασμούς, δονήσεις και παράγωγα σκόνης. Οι κοπές διενεργούνται με δίσκους που χρησιμοποιούν διαμάντια (διαμαντοκοπή) και νερό, ώστε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ

ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ

Χρησιμοποιείται κυρίως σε εργασίες ανακαινίσεων, αρχιτεκτονικών διαρρυθμίσεων και μετατροπών, όπως επίσης και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ή τις στατικές επεμβάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Στην εταιρεία ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ, έχοντας τεράστια εμπειρία στις χωματουργικές εργασίες και την αδιατάρακτη κοπή μπετόν, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών πάσης φύσεως, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των θερμουδραυλικών συστημάτων για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, ακολουθώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και εφαρμόζοντας όλες τις μεθόδους ποιοτικής τοποθέτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει με επαγγελματισμό και εγγύηση ποιότητας μονώσεις ταρατσών και θερμομονώσεις κτηρίων με ελαστομερή και επαλειφόμενα υλικά ή με επικόλληση ασφαλτόπανων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση της μελέτης και της τοποθέτησης κλιματιστικών συστημάτων που θα διατηρήσουν το χώρο σας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με την εταιρεία ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας και την αδιατάρακτη κοπή μπετόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ